Το Σύστημα διαχείρισης ποιότητας της εταιρίας μας διασφαλίζεται σύμφωνα με το ISO 9001:2015

Η παραγωγική διαδικασία της εταιρείας μας συνοψίζεται στα παρακάτω τμήματα παραγωγής:

1. Τμήμα παραγωγής υδροσκελετών

Υπάρχει δυνατότητα παραγωγής απορροφητών όλων των τύπων: μαίανδρος, διπλός μαίανδρος, άρπα, διπλή άρπα κ.α. Η παραγωγική ικανότητα είναι 450-550 απορροφητές ανά βάρδια. Όλοι οι απορροφητές δοκιμάζονται ένας προς έναν για διαρροές, με δύο διαδοχικά τεστ θετικής πίεσης, το πρώτο στα 15bar και το δεύτερο στα 7bar.

2. Τμήμα παραγωγής απορροφητή.

Είναι η φάση συγκόλλησης με laser του υδροσκελετού πάνω στην απορροφητική επιφάνεια. Η παραγωγική ικανότητα των δύο υπερσύγχρονων αυτόματων μονάδων συγκόλλησης laser ξεπερνά τους 450 απορροφητές και μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 600 ανά βάρδια.

3. Κλείσιμο του συλλέκτη

Το κάσωμα σχηματίζεται, η μόνωση και οι ροζέτες τοποθετούνται και τέλος ο απορροφητής και ο υαλοπίνακας μπαίνουν στη θέση τους. Αυτό το τελικό στάδιο πραγματοποιείται από την υπερσύγχρονη αυτοματοποιημένη μονάδα μας, προσφέροντας μεγάλη συνοχή και κορυφαία ποιότητα σφράγισης υαλοπίνακα στο πάνω μέρος του κασώματος. Αυτός ο σταθμός μπορεί να παράγει τουλάχιστον περισσότερες από 520 μονάδες ανά 8ωρη βάρδια και έως και 700 μονάδες.

4. Συσκευασία του συλλέκτη

Τελευταία φάση της παραγωγής είναι η συσκευασία. Ο νεος μας σταθμός αυτοματοποιημένης συσκευασίας μπορέι να συσκευάσει 450-650 συλλέκτες ανά βάρδια

Βάσεις στήριξης

Τμήμα παραγωγής βάσεων στήριξης συλλεκτών και συστημάτων.

Παράγονται διαφόρων τύπων συστήματα στήριξης για θερμοσιφωνικά συστήματα και συλλέκτες συστημάτων βεβιασμένης κυκλοφορίας για εγκατάσταση σε επίπεδες, κεκλιμένες επιφάνειες σε κεραμοσκεπές αλλά και ειδικές κατασκευές για αντοχή σε ακραίες καιρικές συνθήκες.