Παπαεμμανουήλ Α.Ε.Β.Ε.

Η εταιρεία Παπαεμμανουήλ Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1984, με σκοπό την κατασκευή και παραγωγή ηλιοθερμικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και μέγιστης απόδοσης και από τότε έως και το παρόν διατηρεί ισχυρή παρουσία στον τομέα της εκμετάλλευσης ηλιακής ενέργειας, σε παγκόσμια κλίμακα.
Αποτελούμε μία από τις πρωταγωνίστριες ελληνικές εταιρίες στην κατασκευή ηλιοθερμικών προϊόντων, έχοντας στο ενεργητικό μας πολλές εκατοντάδες χιλιάδες εγκατεστημένων συλλεκτών σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα προϊόντα μας διατίθενται είτε σαν OEM προϊόντα για μεγάλες διεθνείς εταιρίες είτε με την ονομασία SOLAR FLAME σε περισσότερες από 28 χώρες όπως Ελλάδα, ΗΠΑ, Βραζιλία, Μεξικό, Χιλή, Κύπρος, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αγγλία, Γερμανία, Ουγγαρία,Σλοβενία, Κροατία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία, Συρία, Λίβανο, Ιορδανία, Ισραήλ, Μάλτα, Μαρόκκο, Τυνησία, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ινδία, Νότιο Αφρική, Μαδαγασκάρη, Ρεουνιόν, Γκουάμ και άλλες χώρες.

Έχουν εγκαταστηθεί προϊόντα μας για την κάλυψη των αναγκών σε ζεστό νερό χωρίς ενεργειακό κόστος, τόσο για οικιακές εφαρμογές όσο και για επαγγελματικές (οικίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, νοσοκομεία, αθλητικά κέντρα κλπ).

Παρέχουμε τις ακόλουθες λύσεις:

  • Αυτόνομους ηλιακούς συλλέκτες με βάσεις στήριξης και υδραυλικά εξαρτήματα σύνδεσης για μεγάλα κεντρικά συστήματα.
  • Ολοκληρωμένα Θερμοσιφωνικά Ηλιακά Συστήματα μέχρι και άνω των 500 lt.

  • Ολοκληρωμένα Ηλιακά Συστήματα Βεβιασμένης Κυκλοφορίας.

  • ΟΕΜ εξαρτήματα και μέρη επίπεδων συλλεκτών (απορροφητές, fins κλπ).

Σήμερα Παπαεμμανουήλ ΑΕΒΕ στεγάζεται σε 2 ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην ΒΙ.ΠΕ. Οινοφύτων, σε απόσταση 1,5χλμ η μία από την άλλη. Η πρώτη βρίσκεται σε οικόπεδο 4.200τ.μ, έχει επιφάνεια παραγωγής 2,000τ.μ και αποθηκευτικούς χώρους και γραφεία 650τ.μ. Η καινούρια βρίσκεται σε οικόπεδο 8.200τ.μ, έχει επιφάνεια παραγωγής 4.000τ.μ, αποθηκευτικούς χώρους 2.000τ.μ και γραφεία και λοιπούς χώρους 650τ.μ.

Οι παραγωγικές διαδικασίες που εφαρμόζει η εταιρία είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το ISO 9001:2015. Συνεργαζόμαστε με επιστημονικά ινστιτούτα και εργαστήρια δοκιμών όπως το ITW-SWT στην Γερμανία, το SPF στην Ελβετία και το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος στην Ελλάδα, για την διαρκή εξέλιξη και βελτίωση της απόδοσης, αξιοπιστίας και αντοχής σε δυσμενές περιβάλλον και σε διαφορετικά κλίματα.
Τα προϊόντα μας έχουν πιστοποίησεις Solar Keymark και SRCC.

Με το βλέμμα σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Με τιμή,
Η ομάδα της ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Α.Ε.Β.Ε